Content Copywriting

Articole standard

Articole Standard si Articole SEO

Fie ca ai un magazin online, un site de prezentare sau un site de continut, notorietatea brand-ului trebuie sa fie pe primul plan. In realizarea acestui proces iti recomandam serviciul de redactare Articole Standard.
Daca vrei ca site-ul tau, pe langa o imagine buna, sa fie clasat bine pe Google in functie de anumite cuvinte cheie, serviciul de Articole SEO este cel care ti se potriveste.

Blogging

Ai un blog de companie? Tine-l actualizat!
Blogul este un mediu interactiv in care compania ofera informatii utile publicului, informatii care aduc trafic si imbunatatesc conversiile.
Este foarte important ca postarile sa fie constante, iar in aceasta privinta oferim servicii de redactare articole pentru blog.

Blogging
Continut Web

Continut WEB

Continutul unic si relevant este esential pentru un website de calitate.
Redactam continut destinat paginilor web.

Copywriting

Serviciul Sales Copywriting are ca scop cresterea vanzarilor prin redactarea de texte creative ce atrag atentia consumatorului si il conving sa faca achizitia. Sunt textele care apar in afise, bannere,flyere etc. Serviciul de Creative Copywriting se refera la textele literare din zona de branding: slogan, nume.

Copywriting
Press Release

Press release

Redactam si publicam comunicate de presa si advertoriale.
Comunicatele de presa sunt o metoda eficienta de a comunica publicului o informatie, o lansare de produs sau implementarea unui serviciu.
Advertorialul imbina stilul publicitar cu cel jurnalistic. Se foloseste in primul rand pentru a creste gradul de cunoastere al brand-ului si pentru formarea unei opinii pozitive in randul consumatorilor.

Social Media

Pentru o companie de succes recomandam comunicarea in retelele de socializare. Inainte de a lua o decizie de cumparare, consumatorul cauta despre brand sau produs pe internet, iar prezenta companiei pe retelele de socializare este esentiala.

Social Media

ITI PLACE CUM LUCRAM?

Spune-le si prietenilor tai de noi.

TE GANDESTI LA UN PROIECT?

Asteptam cu entuziasm sa lucram la proiectul tau :) CONTACTEAZA-NE